BESTEL CURSUS

NEW REIKI

Een nieuwe vorm van Reiki: eenvoudig, krachtig en snel

* UNIEK in Nederland * 

Meteen bestellen

Na betaling word je doorgeleid naar de pagina waar je een account aan kunt maken. Check je e-mail en bevestig je aanmelding. Daarna heb je meteen toegang tot het besloten cursusgedeelte op deze website. 

Je kunt betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard 

Meer informatie over de cursus

In deze online cursus word je ingewijd in de krachtige energie van REIKI nieuwe stijl. Je leert hoe je snel en eenvoudig jezelf en anderen kunt healen. Persoonlijk én op afstand, zonder toeters en bellen, gewoon met een knip van de vinger.

Door de REIKI inwijdingen lossen blokkades op en wordt jouw energietrilling hoger, waardoor je lichter en liefdevoller door het leven zult gaan. De kracht van jouw healingen zal sterk toenemen.

Na betaling krijg je direct toegang tot het besloten cursusgedeelte op deze website. Hier vind je de 8 lessen, 3 (audio) inwijdingen en een bonus inwijding (overvloed).

Healingen ontvangen en geven was nog nooit zo eenvoudig! Doe je mee?

NEW Reiki is voor beginners én gevorderden! 

New Reiki is een nieuwe vorm van Reiki; eenvoudiger en krachtiger. Het is een nieuwe manier om energie door te geven, op afstand te sturen en over te dragen aan anderen. Een sessie duurt slechts 3 tot 5 minuten en kent geen symbolen en handposities, zoals in de traditionele Usui Reiki. Want in deze tijd, waarin de energie op aarde steeds hoger wordt, zijn deze oude hulpmiddelen niet meer nodig.

New Reiki is gebaseerd op het feit dat Reiki "slimme energie" is en zal doen wat nodig is, of we het nu begeleiden of niet. Daarmee is het niet meer ons 'ik' die bepaalt waar de energie naar toe gaat, maar het universum in samenspraak met de ziel.

Omdat het een eenvoudig systeem is om te leren en door te geven, is de cursus online te volgen. Een persoonlijke inwijding en uitgebreide opleiding zijn niet meer nodig...

De cursus bestaat uit:

8 lessen, 3 krachtige (audio) inwijdingen, een leuke bonus

Concreet betekent dit:

 • Je krijgt algemene kennis over Reiki en de toepassingen, waaronder het helen van blokkades in jezelf en in anderen, het schoonmaken van ruimtes en het verbreken van karmische banden 
 • Je leert hoe je vervelende situaties (zelfs uit het verleden) kunt helen, maar ook zaken als jaloezie, overgewicht, boosheid, angst en verdriet
 • Informatie over de Aura, Chakra's en de Ziel
 • Informatie over het pad van heling (wat staat je allemaal te wachten, waar moet je rekening mee houden)
 • Oefeningen en meditaties (Ontspannen, Aarden, Chakra healing en Brain balancing)
 • Je leert jezelf, anderen en situaties te helen met New Reiki (zowel persoonlijk als op afstand)
 • Hoe geuren, kleuren en edelstenen bij kunnen dragen aan heling
 • Je leert om New Reiki I, II en III door te geven aan anderen  
 • Drie audio inwijdingen (MP3 met geënergetiseerde stilte) die je op je eigen tijd kunt doen; af te luisteren op je mobiel, je tablet of pc 
 • Download van handleidingen (PDF)
 • Boekenlijst (tips voor goede boeken)

+ Bonus: Audio Inwijding in de energie van Overvloed  + PDF handleiding t.w.v. €35,00

Zo'n 25 jaar geleden is mijn proces van bewustwording begonnen met een cursus Reiki (de traditionele Usui Reiki). In 1998 werd ik Reiki Master en in 2003 Master in Shambhala Reiki en in 2005 Master in Magnified Healing. Ruim 400 mensen heb ik sindsdien ingewijd in deze mooie energieën.

In 2019 ontdekte ik New Usui Reiki en werd ook Master in dit systeem. Het is een verbazingwekkend eenvoudige en toch o-zo krachtige healingmethode.

Vanwege de eenvoud van dit Reiki systeem en om meer mensen te kunnen bereiken, heb ik besloten een online cursus te ontwikkelen. Dankzij mijn ervaring en hoge energie, kan ik de inwijding zuiver doorgeven middels een audio inwijding. Dit is net zo krachtig als dat ik jou persoonlijk zou inwijden.

Ik ben (tot nu toe) de enige die New Usui Reiki in Nederland aanbied en ook de enige in Nederland die dit online en middels audio inwijdingen doet.

Graag wil ik mijn kennis, wijsheid en ervaring in deze online cursus met jou delen. Ik wens je veel plezier!

In liefde, Luna ❤ 

Drie audio inwijdingen

New Reiki kent 3 levels van inwijdingen. Elk level bouwt voort op het vorige, waardoor de 'kracht' van de energie steeds meer toeneemt. De inwijding is vastgelegd in een audio bestand (stilte).

Fysiek energie overdragen: jezelf en anderen helen met handoplegging

Energie sturen op afstand naar situaties en personen

Masterinwijding waarmee je anderen kunt inwijden

Nú zelf ervaren

Een audio inwijding is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke inwijding energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de inwijding op vrijwel dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Wil je eens een krachtige energietransmissie ervaren, zodat je zeker weet dat energie versturen over afstand werkt, probeer dan eens onze gratis Hart Activatie uit. Deze activatie is gebaseerd op hetzelfde principe als de Reiki-inwijdingen. Hier gratis te downloaden ↓

Praktische info over de cursus

✔ Je kunt op elk moment starten. 
✔ Je kunt de cursus op je eigen tempo doen.
✔ Je hebt 6 maanden lang onbeperkt toegang tot de cursus.
✔ De cursus kost € 79,00. Nu tijdelijk voor € 59,00 (25% korting)
✔ Je kunt betalen met iDeal | Paypal | Bancontact | Creditcard
✔ Na betaling heb je meteen toegang tot het besloten cursusgedeelte op deze website.  

Medeschepper worden van een Nieuwe Aarde

Om medeschepper te worden van een nieuwe aarde moet je jouw energietrilling verhogen. Dit gebeurt als je jezelf gaat opschonen: oude opvattingen dienen het veld te ruimen, oude pijn dient te worden geheeld. Wie serieus aan de slag gaat met het opschonen van zijn blokkades, zal zijn energiefrequentie verhogen. Een inwijding in Reiki is een heel mooi, eenvoudig en krachtig middel om je daarbij te helpen.

Jij bent een van de bouwstenen van een leven vol harmonie en vrede. Bouw je mee? 

Wat is Reiki?

Reiki is universele levensenergie. In het Japans betekent Rei universeel en Ki levensenergie. Je kunt Reiki gebruiken als helende energie, om jezelf en anderen te helen, maar vooral zorgt de inwijding ervoor dat je spirituele ontwikkeling een impuls krijgt. 

Er zijn vele vormen van Reiki, waardoor je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Het allereerste Reiki systeem is het Usui Reiki systeem, vernoemd naar de grondlegger; de heer Mikao Usui. Deze cursus is de vernieuwde, versterkte en vereenvoudigde versie hiervan. Usui heeft -vanuit de sferen- deze nieuwe vorm doorgegeven aan Ole Gabrielsen: een healing teacher uit Denemarken. 

Waarom NEW Reiki... een nieuw systeem?

Tegenwoordig zijn er vele soorten Reiki. Oorspronkelijk was er maar een soort: de Usui Reiki, vernoemd naar Mikao Usui, een Japanse monnik uit de 19e eeuw. Hij is de grondlegger van het Reiki systeem. In het kort: Gedurende een periode van 21 dagen die hij mediterend op een berg doorbracht, ontving hij de Reiki energie.

Zware energie vorige eeuw
Dit vond plaats in de jaren 20 vorige eeuw. In de loop van de tijd heeft het systeem zich ontwikkeld met nieuwe procedures, hand posities en symbolen. In die tijd was de energie op aarde zwaar 3D en de symbolen behorend bij dit Reiki systeem waren noodzakelijk om de energie te sturen in tijd / afstand en om een inwijding te bewerkstelligen.

Intentie
Inmiddels is de energie op aarde hoger: eind 4D, begin 5D. Symbolen zijn daardoor niet meer nodig en ook handposities zijn niet meer persé noodzakelijk. Energie kan met behulp van intentie gericht en gestuurd worden. En ook de inwijding vindt plaats middels intentie.

Terug naar de basis
Ole Gabrielsen, een healing teacher uit Denemarken heeft New Usui Reiki herontdekt en gedownload naar de aarde. New Usui Reiki gaat terug naar de basis: het is de energie waar het om gaat.

Mikao Usui spreekt:

Welkom, mijn vriend!

Met veel plezier en vreugde in mijn hart kan ik je nu een nieuwe" geüpgrade" versie van Reiki presenteren. Er is veel gezegd en geschreven over Reiki. Er is veel aandacht besteed aan wat goed en fout is, hoe de handen moeten worden geplaatst, welke juiste symbolen moeten worden gebruikt, enz. Maar laat me je vertellen wat Reiki echt is: Reiki is eenvoud!

Je moet meer ontspannen en op je intuïtie vertrouwen. Want dat is de weg naar echte genezing! Blijf niet stilstaan bij veel technieken...doe het gewoon! Mijn kind heeft deze gelijkenis altijd al gebruikt in zijn leer:

Als je een emmer water op een pad met kuilen gooit, wat gebeurt er dan? Het water verzamelt zich in de kuilen. Je hoeft niet naar elk afzonderlijk gat te gaan en ze allemaal één voor één te vullen; het water loopt vanzelf in de gaten. Zo werkt de energie. Begin de energie te stromen, en het zal zich verzamelen op de plaatsen waar het uit eigen beweging nodig is.

Zie je wel? Reiki is intelligent. Je kunt het niet forceren. Doe minder en je zult meer bereiken.

Het oorspronkelijke "systeem" had geen niveaus/graden. Het had ook geen symbolen. Deze zijn later toegevoegd. Ik heb echter besloten om het 3-niveau-systeem te behouden voor een beter aanpassingsvermogen. Ik heb niets toegevoegd, zodat je kunt blijven doen wat je eerder hebt gedaan, met als enig "neveneffect" dat de energie is verfijnd.

Sommigen beweren dat ze de "hoogste frequentie/band" van Reiki hebben gekanaliseerd. Maar ik zeg je, niets houdt het evoluerende proces tegen! Alles evolueert naar een fijnere frequentie...en dit proces is oneindig!

Ik zal altijd bij jullie zijn!

In Dankbaarheid & Liefde
Mikao Usui
(vertaald uit het Engels)

Bestellen

Na betaling word je doorgeleid naar de pagina waar je een account aan kunt maken. Check je e-mail en bevestig je aanmelding. Daarna heb je meteen toegang tot het besloten cursusgedeelte op deze website.

Je kunt betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard