Bedankt
Vul een subtitel in

Dank je wel voor je bestelling!

We gaan ermee aan de slag 

Lees je het onderstaande ook nog even? 

Opmerkingen: 

  • De belangstelling voor de mondkapjes is overweldigend. Vanwege de drukte (ook bij de Post) zal het ongeveer 1,5 week duren voordat je je bestelling in huis hebt. 
  • Je krijgt geen bevestiging per e-mail. Dit is ook niet een officiële webwinkel waarbij dat allemaal automatisch gaat. Heb vertrouwen en geduld...

Tips:  

  • De koordjes kun je zelf op maat maken door op de gewenste lengte een strakke platte knoop te leggen. De uiteindes van de koordjes kun je afknippen. Vervolgens trek je het knoopje in de tunnel van het mondkapje.
  • Was ze bij voorkeur op 60 graden (in een waszakje), of leg ze een tijd in een bakje met kokend water.

GRATIS Hart Activatie

als HART onder de riem in deze chaotische tijd

Wat is een Activatie? 

Een Activatie is een krachtige energietransmissie (MP3) met stilte, waarin een specifieke transmissie energetisch is vastgelegd. 

De afgelopen tijd hebben wij meerdere Activaties doorgekregen. Het zijn krachtige energietransmissies, bedoeld om je voor te bereiden voor de nieuwe tijd. 

De Activaties verhogen je energiefrequentie, geven je energiesysteem een boost en zorgen voor heling en verzachting.

Omdat wij de afgelopen 10 jaar door een proces van afbraak en leegte zijn gegaan (zie visie), kunnen wij de energie zuiver doorgeven. 

HART Activatie

Deze Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan.

Het openen van je hart is de basis voor een nieuw leven op aarde. Als je je hart opent en de liefde laat stromen, zal de werkelijkheid in en om je heen veranderen naar een hoger bewustzijn.

Meer flow en bezieling
Met de Hart Activatie wordt de verbinding met je ziel hersteld. Hierdoor kun je meer in vertrouwen en overgave gaan leven. Hoe meer de ziel zich kan settelen in jouw systeem, hoe meer je in de flow van het leven komt en die dingen kunt gaan doen waarvoor je naar de aarde bent gekomen.

De Hart Activatie is een bekroning van datgene wat je reeds hebt bereikt, maar vooral is het een begin van een nieuw leven, een leven vanuit het hart en niet meer vanuit het hoofd (verstand) of buik (emoties).

Een basis wordt gelegd voor een verlicht leven, een leven in liefde en harmonie, in jezelf en tussen jou en je omgeving. Je zult meer in rust zijn en makkelijker en sneller de stilte in jezelf kunnen bereiken. Een innerlijke vrede zal met je zijn.

"Het allermooiste van het allerhoogste staat op je te wachten als de ziel eenmaal één is met jou. Maar zover is het nog niet. Met de Activatie kun je verder groeien naar het licht en je ziel zal zich meer en meer settelen in je wezen."

De Activatie van het Hart is het startsein van een nieuwe reis, een ontdekkingsreis naar het licht op een hoger niveau. 

Downloaden

De Activatie is eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.