Corona Healing

Download nu onze Krachtige energietransmissie (gratis)

Transformeert angst in vertrouwen en geeft je immuunsysteem een boost

Wij helpen mensen die in angst zijn geschoten door de ophef over het Corona virus. Deze energietransmissie haalt angst weg en versterkt het immuunsysteem.

Geënergetiseerde stilte
De energietransmissie is als MP3 beschikbaar in de vorm van geënergetiseerde stilte. Hij is eenvoudig - op je eigen tijd- af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De Activatie duurt ongeveer 9 minuten.

Een audio transmissie is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke transmissie energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de energie op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Corona vanuit hoger perspectief

Alles verloopt volgens het goddelijk plan. Ons leertraject op aarde ligt vast. Niets is toevallig, niets wordt aan het toeval overgelaten. Zo ook de corona crisis. 

Kijk je vanuit een laag perspectief naar de gang van zaken, dan kun je eenvoudig in angst schieten. Zeker als je de berichtgeving via de reguliere media volgt. Angst die verstikkend werkt: je legt je lot in handen van de autoriteiten en hoopt op betere tijden. Kijk je vanuit een hoog perspectief (alles dient een doel), dan weet je dat crisis kans is. Je wordt uitgedaagd, het is onderdeel van het hele leertraject op aarde. 

Wat is de uitdaging van het corona virus? 
De grote uitdaging is angst transformeren in vertrouwen. Wie in angst schiet, kan zijn angst loslaten. kan zich bevrijden van angst. Dat doe je door tot rust te komen (gebruik de restrictieve maatregelen om tot rust te komen), door tot bezinning te komen (ga nadenken over je leven en het leven en ga voelen wat het allemaal met je doet). 

Geef vervolgens uiting aan angstige gevoelens: schreeuw, huil, bidt. Laat het toe. Houd het niet vast. Druk het niet weg. Laat het zijn, voel, geef er uiting aan. 

Voor hulp:

  • Vraag het licht om hulp. Nodig je begeleiders van het licht uit om de angst weg te nemen. 
  • Lees het eBook van Ismaël: Openbaringen van Sananda voor meer informatie.
  • Download ons MP3 bestand met helende energie. 

Bevrijd jezelf, verlicht je zelf. Dit is een grote kans! grijp hem!   

Gratis download

Na het invullen van je gegevens is het MP3 bestand meteen als download beschikbaar