Maria Magdalena Activatie


Activeren, verstevigen en verankeren van de vrouwelijke energie; de Zijns-energie


Al eeuwenlang is men op zoek naar de Heilige Graal, de beker die symbool staat voor het vrouwelijke aspect in onszelf en in de wereld. 2000 Jaar geleden is de grootsheid van Maria Magdalena verkleind en teruggebracht tot dit symbolische voorwerp. Mede hierdoor heeft de mannelijke energie (de behoefte aan geld, invloed, macht) eeuwenlang de scepter kunnen zwaaien over het leven op aarde en is het vrouwelijk aspect onder dikke lagen stof bedolven geweest. 

In deze tijd van verandering mag de vrouwelijke energie wederkeren en een grotere rol gaan spelen in ons leven. We mogen weer leren luisteren naar onze innerlijke stem (gevoel en intuïtie).

Op 22 juli 2013, de naamdag van Maria Magdalena, zijn wij gestart met de Maria Magdalena Activatie. De Activatie kregen wij van de meesters door op 27 juni. Zij zeggen hierover:

... en jullie mogen dit de Maria Magdalena Activatie noemen. Een activatie om de vrouwelijke Zijnsenergie die in een ieder al latent aanwezig is, te activeren. De mannelijke doe-energie, die op dit moment overheerst, mag tot bedaren komen, om in balans te komen met de zachte vrouwelijke Zijnsenergie. 22 Juli is hét moment om hiermee een start te maken.

Tien jaar geleden heeft Dan Brown in zijn boek 'De Da Vinci Code', Maria Magdalena op aarde tot leven gewekt en nu mag Maria Magdalena in ieder individu wakker worden geschud. 


Na de Activatie
Je zult merken dat je na de Activatie meer in je Zijn bent en dat je gevoelskant sterker wordt. De macht van je ego op je leven zal verminderen, waardoor je meer in vertrouwen en overgave kunt leven. Mede hierdoor krijgt je spirituele ontwikkeling een impuls.


Het activeren van de vrouwelijke energie is een voorwaarde om te ontwaken en klaar te zijn om in de nieuwe tijd mee te gaan. 


Deze activatie is voor vrouwen EN mannen! 
 


Wanneer
Zie agenda (elke maand met volle maan)


Waar
In je eigen huis

Hoe laat
20.30 - 21.00 uur (voorafgaande aan de volle maan meditatie om 21.00 uur)

Even voor 20.30 uur ga je rustig zitten of liggen. Je haalt een paar keer diep adem en maakt contact via je voeten met de aarde en via je kruin met de hemel. Het volgende half uur kun je je heerlijk ontspannen en voelen wat er met je gebeurt. Vergeet niet je telefoon uit te zetten, dan kun je ongestoord genieten.


Kosten 
€10,00 

Aanmelden (kan nog tot 20.00 uur op de avond van de Activatie)

 


Reacties

 

Nicolette schreef op 17 maart

Mijn eerste ervaring gisteravond 16 maart 2014 met deze activatie was heel fijn.
Ik lag om 20:30 uur rustig op de bank, had veel kaarsjes aan, meditatieve muziek op de achtergrond en een mooi geschilderd portret van Maria Magdalena met de kleine Sarah Tamar binnen mijn gezichtsveld.
Vrij snel na de start voelde ik een lieflijk vrouwspersoon rechts naast me komen zitten en die een hand boven mijn zonnevlecht hield. Ik ervaarde rust en heel veel liefde. Niet lang daarna werd het knap druk rondom me, allemaal Engelen en elke Engel deed iets voor mij. Wat ik heel duidelijk voelde was dat mijn verstuikte linker enkel een healing kreeg. 
Dit alles was licht, liefde, speels, luchtig, ik moest er innerlijk om lachen.
Stipt 21:00 uur was alles weg, maar voelde ik me zalig! Hierna heb ik heel relaxed de Volle Maan meditatie gedaan en dat verliep ook zacht en rustig.
Hierna ben ik dingen gaan opschrijven waar ik graag aan wil werken en dat schrijven ging vanzelf.
Fijn!
Dankjewel allemaal
 

Els schreef op 25 juli

Hallo Ismael en Luna,
 
Afgelopen maandag hebben S en ik samen de MM activatie en volle maansactivatie beleefd en ik wil een korte review geven:
de energie van de MM activatie was vanaf het begin al sterk aanwezig en werd nog intenser halverwege. Ik voelde heel intens mijn hartschakra en daarna mijn hart. Ik had verder weinig beelden, wel de kleur licht blauw en ik voelde in het 2e gedeelte een soort van een windvlaag (=energie) over me heen gaan. S is zelfs gaan zitten om de intense energie te kunnen toelaten (en zij is toch wel heel wat gewend :))
De energie van de volle maan was van een zachtere intensie waar in ik bijna van weggleed in slaap :)
Heel mooi, bedankt!
Ik weet niet of de energie nu sterker was, nu wij met z'n 2n waren, maar in ieder geval was het een heel fijne activatie.
Als ik het weer een keer met meerderen organiseer, dan laat ik jullie dit wel even weten,
 
PS de chi-activatie was ook erg intens. Dit was voor mij nu de 2e keer..
Bedankt voor jullie energie!
Fijne zomer!
 
groetjes
Els