Kruin Activatie


Met de Kruin Activatie wordt jouw verbinding met de Goddelijke bron hersteld, waardoor je kan terugkeren naar de oerspronkelijke staat van zijn. Dit is een belangrijke activatie in de nieuwe tijd om jouw Godsvonkje tot leven te wekken; het vonkje dat al sluimerend in jou aanwezig is.
 

De kruin
De kruin is niet alleen het contactpunt met het hogere, het goddelijke, met de oorsprong, maar de kruinchakra is ook het instrument om de mens terug te brengen naar de oerspronkelijke staat van Zijn, met alle 13 DNA strengen volledig actief. Met het openen van de kruin wordt de basis gelegd om de 13e DNA streng te activeren bij de mens, waardoor de oerspronkelijke blauwdruk van de mens terug kan keren in ieders wezen.  

Openen en activeren van de kruin
Met het openen van de kruin kan een nieuw proces in gang worden gezet. Afhankelijk van ieders proces van bewustwording en mate van innerlijke groei zal langzaam maar zeker de mens kunnen transformeren in oermens, die gelijk staat aan de Ene, God/Godin/Allah/de Bron. 

Verbinding met het goddelijke / de Bron
Door de Activatie word je gevuld met goddelijk licht, waardoor de verbinding met het goddelijke wordt versterkt; de verbinding met de bron, het Al wat Is. Hoe vaker je de Activatie ondergaat, hoe sterker de verbinding met jouw God-Zijn.
 

Jouw eigen ervaring
De Activatie is een ervaring die voor een ieder verschillend zal zijn, maar zal wel degelijk bij een ieder een ervaring zijn. De Activatie zal nooit ongemerkt verlopen.

Het is niet de bedoeling dat je dit gehele proces van transformatie precies begrijpt met het verstand. Het belangrijkste is een open hart, want de basis van het openen van de kruin is liefde en zachtmoedigheid. De kruin kan alleen geopend worden als het hart zacht is en openstaat. Daarom adviseren we je eerst de Hart Activatie te ondergaan, maar dit is geheel aan jou om te beslissen.


Op afstand
De Activatie duurt circa een half uur. Je kunt thuis op de bank of in bed in meditatie gaan. Tijdens de Activatie word je omringd door liefdevolle wezens van licht die het proces bij jou begeleiden. Dit is net zo krachtig en effectief als dat je bij ons aanwezig zou zijn. Iedereen ervaart de Activatie op zijn of haar manier. Door de activatie op afstand te doen, kunnen we meer mensen bereiken. 


Let op!
Het is belangrijk goed te aarden en veel water te drinken. Dit om te voorkomen dat je je gaat verliezen in de hogere sferen en het contact met de aarde verslapt. Hoe beter je geaard bent, hoe hoger je kunt reiken naar het Goddelijke. 
 Wanneer
Zie agenda
Je kunt vaker meedoen als je wilt. Met elke Activatie wordt je kruin verder geopend en de verbinding met het goddelijke sterker. De Kruin Activatie is het krachtigst als deze in deperiode van wassende maan wordt gegeven (aldus de meesters). Met de planning hebben we daar rekening mee gehouden. We proberen de Kruin Activatie zoveel mogelijk met halve maan te doen.

Waar
In je eigen huis

Hoe laat
21.00 uur (na de Hart Activatie om 21.00 uur)


Even voor 21.00 uur ga je rustig zitten of liggen. Je haalt een paar keer diep adem en maakt contact via je voeten met de aarde en via je kruin met de hemel. Het volgende half uur kun je je heerlijk ontspannen en voelen wat er met je gebeurt. Vergeet niet je telefoon uit te zetten, dan kun je ongestoord genieten.

Kosten
€ 10,00. 
Dit bedrag kun je van te voren of achteraf overmaken op onze rekening. 

Aanmelden  (kan nog tot 20.00 uur op de avond van de Activatie)

Heb je eerst nog vragen, neem dan contact met ons op.

 


Reacties

 

Linda L schreef op 14-3-2014 22:10

Namaste
WOW wat een geweldig ervaring
Hartelijk bedankt voor mijn activatie
jullie doen gewldig werk!!!
hopelijk  kan ik ooit mensen ook helpen met hun activatie 
Groetjes x 
 

Sophia schreef op 21-5-2013 17:30

Het voelde weer enorm goed en wat een kracht. 
Hartelijk dank en warme groeten van Sophia