Derde oog Activatie


Met deze Activatie wordt de communicatie met de ziel versterkt (intuïtie) en gaat de poort naar de geestelijke werkelijkheid open. De Activatie van het derde oog is de start van je ascensieproces.   

Het derde oog
Het derde oog is de pijnappelklier, ook wel de epifyse genoemd. Het heeft de vorm van een dennenappel en bevindt zich in het midden van het hoofd tussen beide hersenhelften. De pijnappelklier verschrompeld na ons 7e levensjaar, omdat wij er geen gebruik van maken. Dit geeft ons de kans helemaal te wennen aan het stoffelijke leven op aarde. Als we voldoende gewend zijn geraakt aan de stof, kunnen we de verbinding met de geestelijke werkelijkheid weer herstellen, de werkelijkheid die eeuwenlang achter dikke sluiers verborgen ging. 

 
De spreekbuis van de ziel
Het activeren van het derde oog heeft, net als het activeren van het hart (Hart Activatie), een belangrijke functie. Met het openen van het hart wordt de verbinding met de ziel gelegd, met het activeren van het derde oog krijgt de ziel de gelegenheid direct te communiceren met zijn of haar belichaming op aarde. Het derde oog is als het ware de spreekbuis van de ziel. Hierdoor wordt de intuïtie versterkt. 

Startpunt ascensie / verlichtingsproces
Met de activatie van het derde oog wordt ook de poort naar de werkelijkheid achter de werkelijkheid geopend, waardoor het contact met de geesteswereld wordt versterkt. Met de activatie gaat de daadwerkelijke ascensie van start. Dit is het moment van daadwerkelijk ontwaken; het voelen en weten dat er meer is tussen hemel en aarde. De pijnappelklier wordt met de inwijding geactiveerd en deze geeft op zijn beurt een signaal af naar je systeem om te volgen.

Op afstand 
De Activatie duurt circa een half uur. Je kunt thuis op de bank of in bed in meditatie gaan. Tijdens de Activatie word je omringd door liefdevolle wezens van licht die het proces bij jou begeleiden. Dit is net zo krachtig en effectief als dat je bij ons aanwezig zou zijn. Iedereen ervaart de Activatie op zijn of haar manier.  

Let op!
Het activeren van het derde oog is niet zonder risico’s. Het is belangrijk goed te aarden en veel water te drinken. Dit om te voorkomen dat je je gaat verliezen in de hogere sferen en het contact met de aarde verslapt. Hoe beter je geaard bent, hoe zuiverder de berichtgeving van de andere werkelijkheid door kan komen, des te beter je de roep van de ziel kunt verstaan en des te beter je de inspiratie van de ziel tot uitdrukking kunt brengen.
 

Elke maand geven wij een Activatie van het 3e oog. 
Ben jij er klaar voor?

 
Wij raden je aan eerst de Activatie van het Hart te doen alvorens je de Activatie van het derde oog ondergaat, maar dit is geheel aan jou om te beslissen. 


Deze activatie kregen wij door met de volle maan van 5 mei 2012.


 

Wanneer
Zie agenda
Je kunt vaker meedoen als je wilt. Met elke Activatie wordt je derde oog krachtiger.

Waar
In je eigen huis

Hoe laat
21.00 uur (na de Hart Activatie om 20.30 uur)


Even voor 21.00 uur ga je rustig zitten of liggen. Je haalt een paar keer diep adem en maakt contact via je voeten met de aarde en via je kruin met de hemel. Het volgende half uur kun je je heerlijk ontspannen en voelen wat er met je gebeurt. Vergeet niet je telefoon uit te zetten, dan kun je ongestoord genieten.

Kosten
€ 10,00 
Dit bedrag kun je van te voren of achteraf overmaken op onze rekening. 

Aanmelden  (kan nog tot 20.00 uur op de avond van de Activatie)

Heb je eerst nog vragen, neem dan contact met ons op.

 


Reacties

 

Gemma

Ben zeer blij dat ik nu dingen mag zien sinds ik het met een andere bril bekijk ; Ik heb er een heel andere kijk op gekregen Waarvoor dankjewel hoor !!
 

Trienke

Ik heb gisteren de hele dag druk op mijn hoofd gehad en hoofdpijn. Pijnstillers werkten niet echt. Ik verlangde naar de activatie. En wat was hij fijn. De druk helemaal weg een heerlijk gevoel. Dank jullie wel weer.....
 

Gertje

Dag Ismaël en Luna, Graag wil ik jullie laten weten wat ik ervaren heb na de meditatie. Dit was de eerste keer dat ik heb meegedaan. Van de meditatie zelf heb ik weinig of niks gemerkt en dacht dat het kwam door de intentie. Dinsdag morgen in een meditatie kreeg ik prachtige beelden te zien, mijn innerlijk kind dat ontwaakte uit een diepe slaap, en in een prachtige wereld terecht kwam waarin ze kon praten met dieren en de natuur, mijn vraag is nu heeft dit iets te maken met de activatie van het derde oog.? Mijn innerlijk kind van 4 was nooit blij en wilde nooit spelen en nu ging een wereld voor haar open. Hartelijke groet, Gertje